Česta pitanja

Da. Naša usluga potpuno je besplatna za klijente koji predaju upit, tj. za one koji traže agencije za izradu web stranice.

Kao odgovor na Vaš upit pronaći ćemo 3 najprikladnije agencija koje će vas kontaktirati ili će vam poslati ponude. Ako nam zatrebaju dodatne informacije, nazvat ćemo vas. U slučaju da zbog ranije preuzetih projekata nemamo na raspolaganju slobodnu agenciju koja bi preuzela Vaš projekat, poslat ćemo vam kontakte ostalih preporučenih izvođača kojima se možete sami obratiti.

Ne. Ponude naših agencija su neobvezujuće – ako vam nijedna ne odgovara, niste dužni nikoga odabrati.

Sve agencije provjeravamo prije početka saradnje. Ne surađujemo s kompanijama koje ne posluju transparentno ili imaju blokirane račune. 

Telefonski broj nam je potreban isključivo u svrhu dobivanja dodatnih informacija i pripreme ponuda. Šaljemo ga izvođačima (najviše 6) ali ga ne prosljeđujemo trećoj strani niti ga javno objavljujemo.

Ako smo Vaš upit već proslijedili agencijama, najjednostavnije je da sami direktno obavijestite agencije o promjenama ili da posao nije više aktuelan. 

Prvo vam savjetujemo da kontaktirate agenciju koja je radila na izradi Vaše web stranice i obavijestite ih o eventualnim nepravilnostima. Većina pritužbi riješi se sporazumno. Ako se situacija zakomplicira (agencija odbija odgovornost), javite nam se što prije kako bismo mogli intervenirati. Iako prema zakonu nemamo puno ovlasti, u nekim slučajevima možemo posredovati i riješiti nastale probleme. 

Na cijene i ponude agencija nemamo uticaja – to je stvar dogovora između vas i agencije. Predlažemo da pažljivo provjerite što ponuda uključuje i da imate na umu da cijena ne bi trebala biti jedini faktor koji utiče na odluku.