Facebook oglašavanje.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Kako funkcionišu?

Održavanje društvenih mreža, odnosno online komunikacija s Vašim kupcima putem društvenih mreža, jedna je od važnijih usluga koju pružamo našim klijentima.

Društvene mreže postale su vrlo važna karika neophodna za uspješno poslovanje, no za njihovo uspješno vođenje potrebno je izdvojiti mnogo vremena i truda. Loše postavljena promotivna kampanja na društvenim mrežama može koštati 3 puta više od prosjeka. Kako bi optimizirali  budžet za promociju na društvenim mrežama brojne kompanije se odlučuju svoje društvene mreže prepustiti agenciji. 

Full funnel.

Kompletna usluga.

Oglase, kampanje i komunikaciju pri vođenju društvenih mreža prilagođavamo potrebama svakoga pojedinog klijenta kako bismo stvorili prepoznatljiv brend i unaprijedili njihovo poslovanje. Želimo istaknuti kako je i sadržaj neophodno prilagoditi klijentu, odnosno njegovome brendu, ali i odabranoj društvenoj mreži, stoga ni u kom slučaju nije dovoljno jednak sadržaj objaviti na svim društvenim mrežama. Znanje i iskustvo našeg tima odgovara na pitanja: koji korisnici, koje dobi, u koje vrijeme i na kojoj društvenoj mreži su najaktivniji te prema tim podacima prilagođavamo sadržaj za objavu. Mi Vam pružamo komplentnu uslugu održavanja Vaših marketinških strategija na društvenim mrežama.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Sadržaj prodaje.

Sadržaj je kralj društvenih mreža te ukoliko imate zanimljiv, kvalitetan i živopisan sadržaj napravili ste pola posla. Pri stvaranju sadržaja dizajniramo vizuale za društvene mreže, uređujemo fotografija te kreiramo teksta objave, a sve prilagođeno Vašim kupcima i njihovim potrebama.

Unaprijed spremna

Strategija.

Proces je jednako važan kao i finalni proizvod. Iskustvo nam govori da je ono što radimo jednako važno koliko i kako to radimo. Jedan dizajn ne odgovara svima, pa svoj pristup prilagođavamo potrebama svakog pojedinačnog klijenta. Nisu svi projekti složeni, ali svaki projekt zahtijeva isti nivo brige i pažnje.

Idite dalje nego što ste mislili da možete.