PPC oglašavanje

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Promocija kada Vam je to najpotrebnije

PPC oglašavanje (pay per click – plati po kliku) je odličan način da dobijete posjetioce / kupce kada su Vam oni najviše potrebni.  

Kreiramo i održavamo kampanje kojima je jedini cilj povećanje zarade i rast prihoda. Iskustvo i znanje koje smo stekli s vremenom omogućavaju nam da postižemo iznadprosječne rezultate za naše klijente, bili oni male kompanije koje žele rasti ili velike kompanije koje otkrivaju nove načine zarade.

Analiza donosi rezultate

Pregled broja posjetilaca te analizom njihovog ponašanja na Vašoj web stranici prilagođavamo PPC kampanju kako bi rezultirala povećanjem zarede i rastom poslovanja. Podaci kao što su broj posjeta, broj pregleda stranica, vrijeme provedeno na stranici služe samo za bolje razumjevanje ponašanja Vaših kupaca.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.