Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Cijena izrade web shopa u Bosni i Hercegovini u 2024. godini

Magija Stvaranja Virtuelnog Svijeta Kupovine

Dok se 2024. godina otvara pred nama, upućeni smo na putovanje kroz cijenu izrade web shopa u Bosni i Hercegovini. Ali ovo nije samo putovanje brojeva i tehnologije, ovo je pustolovina čarolije, gdje se svaki klik pretvara u melodiju, a svaki proizvod postaje lik u priči vašeg poslovanja.

Šta Čini Online Trgovinu Magičnom?

Iza svake online trgovine krije se čarolija koja povezuje proizvode s ljudima. Cijena izrade web shopa nije samo investicija u linije koda i dizajn, već i u stvaranje prostora gdje se želje i potrebe susreću. Naša agencija je poput čarobnjaka koji tkaju nit kroz kodove, stvarajući virtuelni svijet gdje svaki proizvod ima svoje mjesto u priči.

Individualnost u Svijetu Virtuelnih Polica

Kada razmišljamo o cijeni izrade web shopa, ne smijemo zaboraviti koliko je važna individualnost. Vaša online trgovina ne bi trebala biti samo još jedna u nizu, već jedinstven prostor gdje se vaša priča isprepliće s pričom kupaca. Kroz pažljivo odabrane boje, slike i tekst, stvaramo virtualno okruženje koje poziva kupce da se zaljube u vaš svijet.

Ljubav na Prvi Klik: Intuitivnost Kroz Dizajn

U svijetu online trgovine, prvi dojam često dolazi u obliku klika. Cijena izrade web shopa može varirati, ali ono što ne bi trebalo biti kompromis je intuitivnost dizajna. Kroz našu stručnost, želimo stvoriti iskustvo koje osvaja srca već na prvim klikovima. Virtuelne police postaju pozornica na kojoj se svaki proizvod prikazuje s posebnom emocijom, čineći kupovinu nezaboravnom pričom.

Nurturing Online Zajednice

Iza svake uspješne online trgovine krije se zajednica. Cijena izrade web shopa u Bosni i Hercegovini u 2024. godini ne obuhvata samo tehničke aspekte, već i stvaranje zajednice oko vaše marke. Kroz pametno korištenje društvenih medija i interaktivnih elemenata na web shopu, gradimo most između vas i vaših vjernih kupaca. To nije samo trgovina, već mjesto gdje se dijele osjećaji, savjeti i radosti kupovine.

Harmonija Težnji i Tehnologije

Dok razmatramo cijenu izrade web shopa, duboko smo svjesni da se radi o harmoniji težnji i tehnologije. Vaša online trgovina nije samo prodajno mjesto, već prostor gdje se susreću snovi i stvarnost. Kroz kombinaciju tehnoloških inovacija i umjetničke vizije, stvaramo mjesto gdje se želje ispunjavaju s lakoćom.

Završna Čarolija: Osvajanje Srca Kupaca

Na kraju dana, cijena izrade web shopa nije samo broj na papiru. To je investicija u osvajanje srca kupaca, stvaranje mjesta gdje se želje pretvaraju u stvarnost. Kroz našu magiju stvaranja, želimo ne samo zadovoljiti očekivanja, već ih i nadmašiti, ostavljajući trag u svijetu online trgovine.