Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Zašto sve prodavnice obuće trebaju imati web shop

U eri digitalnog doba, posjedovanje web shopa postaje esencijalno za uspjeh svake prodavnice obuće. Ovaj članak istražuje ključne razloge zbog kojih sve prodavnice obuće, bez obzira na veličinu ili specifičnost asortimana, trebaju uložiti u online prisutnost putem web shopa.

1. Globalno Dosezanje Kupaca

1.1. Proširenje Tržišta Putem Interneta

Web shop omogućava prodavnicama obuće da dosegnu kupce širom svijeta. Digitalna platforma pruža mogućnost prodaje izvan lokalnih granica, stvarajući priliku za širenje tržišta i privlačenje internacionalne klijentele.

2. Dostupnost 24/7 za Kupce

2.1. Fleksibilnost u Kupovini

Web shop omogućava kupcima pristup ponudi proizvoda 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici. Kroz online prisustvo, prodavnice obuće omogućavaju kupcima da istraže asortiman i obave kupovinu u skladu sa svojim rasporedom, neovisno o radnom vremenu tradicionalnih prodavnica.

3. Povećanje Konverzija i Prodaje

3.1. Personalizacija Ponude za Svakog Kupca

Web shopovi omogućavaju prodavnicama obuće da prilagode ponudu prema individualnim preferencijama kupaca. Praćenje online ponašanja omogućava personalizaciju preporuka, povećavajući šanse za konverziju i povećanje prodajnih rezultata.

4. Praćenje Modnih Trendova i Brza Reakcija na Tržište

4.1. Brza Prilagodba Asortimana

Online prisustvo omogućava prodavnicama obuće praćenje aktuelnih modnih trendova. Brza reakcija na promjene u preferencijama kupaca i lansiranje novih kolekcija postaju lakši, što je ključno u industriji obuće koja je često podložna brzim promjenama.

5. Izgradnja Online Brend Identiteta

5.1. Komunikacija sa Kupcima Kroz Online Kanale

Web shopovi ne samo da služe za prodaju, već i za izgradnju online brend identiteta. Putem blogova, društvenih mreža i drugih online kanala, prodavnice obuće mogu komunicirati sa svojim kupcima, dijeliti priče o brendu i izgraditi lojalnost.

U zaključku, prisustvo na web shopu postaje imperativ za sve prodavnice obuće koje žele ostati konkurentske. Globalno dosezanje, 24/7 dostupnost, personalizacija ponude i brza prilagodba trendovima čine web shop ključnim alatom za postizanje uspjeha i opstanka u dinamičnom svijetu prodaje obuće.