Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Najbolja firma za izradu web stranica u Bosni i Hercegovini

U današnjem digitalnom dobu, izrada profesionalnih web stranica ključna je za uspjeh poslovanja. IWS (Internet Web Stranice) izdvaja se kao najbolja firma za izradu web stranica u Bosni i Hercegovini. Ovaj članak istražuje razloge zašto je IWS prepoznat kao vodeća firma u ovoj oblasti.

1. Stručnost i Bogato Iskustvo

1.1. Tim Stručnjaka sa Dugogodišnjim Radnim Stažom

Jedna od ključnih prednosti IWS-a leži u njihovom timu stručnjaka s dugogodišnjim radnim iskustvom. Ovi profesionalci kombiniraju stručnost u dizajnu, programiranju i strategijama razvoja web stranica.

2. Personalizirani Pristup Klijentima

2.1. Posvećenost Personaliziranom Pristupu

IWS se ističe po posvećenosti personaliziranom pristupu klijentima. Razumijevanje specifičnosti svakog poslovanja omogućava im kreiranje web stranica koje odražavaju jedinstvene potrebe i želje svakog klijenta.

3. Estetski Privlačan Dizajn

3.1. Inovativni i Privlačni Dizajnovi

Dizajn web stranica koje stvara IWS nije samo funkcionalan, već i estetski privlačan. Njihovi inovativni dizajnovi pomažu u brendiranju klijenata i stvaraju pozitivan prvi dojam.

4. Raznolikost Razvojnih Mogućnosti

4.1. Prilagodljivost u Razvoju Web Stranica

IWS pruža raznolike mogućnosti u razvoju web stranica. Bez obzira na to radi li se o jednostavnim web stranicama ili složenim e-commerce platformama, IWS prilagođava svoje usluge potrebama klijenata.

5. Fokus na Korisničkom Iskustvu

5.1. Navigacija i Fokus na Korisničkom Iskustvu

Fokus na korisničkom iskustvu ključan je aspekt rada IWS-a. Njihove web stranice ne samo da su vizualno privlačne, već i nude intuitivnu navigaciju, čime se poboljšava ukupno korisničko iskustvo.

6. Korištenje Najnovijih Tehnologija

6.1. Tehnološka Naprednost i Inovacije

IWS se ističe korištenjem najnovijih tehnologija u izradi web stranica. Njihova sposobnost praćenja tehnoloških inovacija omogućuje im ostati ispred konkurencije.

7. Transparentnost i Otvorenost

7.1. Otvorenost i Transparentnost u Radu

IWS se ponosi transparentnošću u svom radu. Otvorena komunikacija s klijentima, informiranje o napretku projekta i transparentnost u financijskim aspektima čine ih pouzdanim partnerom.

Zaključak

IWS s pravom zauzima poziciju najbolje firme za izradu web stranica u Bosni i Hercegovini. Njihova kombinacija stručnosti, personaliziranog pristupa, inovativnog dizajna i tehnološke naprednosti čini ih neprikosnovenim liderom u ovoj industriji.