Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Zašto građevinske kompanije u Bosni i Hercegovini trebaju imati web stranicu

Građevinska industrija u Bosni i Hercegovini doživljava značajan rast i razvoj, ali da bi kompanije u ovom sektoru ostvarile potpuni potencijal, neophodno je posvetiti pažnju digitalnom prisustvu. Izrada i održavanje web stranice postaju ključni faktor za uspjeh građevinskih kompanija. Ovaj članak istražuje važnost web stranica za građevinske kompanije u Bosni i Hercegovini, ističući ključne prednosti koje donosi digitalno prisustvo.

1. Vidljivost na Internetu

1.1. Optimizacija za Pretraživače (SEO)

Web stranice igraju ključnu ulogu u poboljšanju vidljivosti kompanija na internetu. Ulaganje u kvalitetan sadržaj na web stranici uz korišćenje pravilnih ključnih riječi može značajno poboljšati rangiranje na pretraživačima poput Google-a. Građevinske kompanije koje imaju optimiziranu web stranicu imaju veće šanse da se pojave među prvima kada potencijalni klijenti pretražuju usluge u ovoj industriji.

2. Izgradnja Online Reputacije

2.1. Kvalitetan Portfolio Projekata

Web stranica omogućava građevinskim kompanijama da predstave svoje projekte na profesionalan način. Objavljivanjem portfolioa na web stranici, kompanije stvaraju povjerenje kod potencijalnih klijenata. Dodavanje slika, opisa projekata i korisničkih recenzija pruža autentičan uvid u sposobnosti i kvalitetu usluga.

3. Komunikacija sa Klijentima

3.1. Brza i Efikasna Komunikacija

Web stranica služi kao centralno mjesto gdje klijenti mogu pronaći sve informacije o kompaniji. Kontakt informacije, radno vrijeme, usluge i cijene trebaju biti jasno istaknute. Ovo olakšava komunikaciju sa klijentima, smanjujući potrebu za dodatnim pozivima ili emailovima.

4. Povećanje Konkurentske Prednosti

4.1. Diferencijacija od Konkurencije

Građevinski sektor u Bosni i Hercegovini postaje sve konkurentniji, te se izdvajanje iz mase postaje ključno. Posjedovanje profesionalne web stranice pruža kompaniji diferencijaciju od konkurencije. Potencijalni klijenti će imati veće povjerenje u kompaniju koja brine o svom digitalnom prisustvu.

Zaključak

U zaključku, posjedovanje web stranice postaje imperativ za građevinske kompanije u Bosni i Hercegovini. Digitalno prisustvo donosi vidljivost, povjerenje klijenata i konkurentske prednosti. Investicija u kvalitetnu web stranicu ne samo da pridonosi rastu kompanije već i jača cijeli sektor.