Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Od čega zavisi cijena izrade web stranice u Bosni i Hercegovini u 2024

Dok zaronimo u svijet izrade web stranica u Bosni i Hercegovini u 2024. godini, otkrivamo magiju faktora koji oblikuju cijenu stvaranja digitalnih prostora. Izrada web stranica nije samo tehnički proces; to je umjetnost koja se rađa iz pažljivog balansa između različitih elemenata.

1. Složenost Dizajna i Funkcionalnosti

Jedan od ključnih faktora koji oblikuje cijenu izrade web stranice je složenost dizajna i funkcionalnosti. Što je dizajn kreativniji i funkcionalnost sofisticiranija, to će izrada web stranice zahtijevati više resursa. Svaki detalj, od boja do interaktivnih elemenata, utječe na ukupnu cijenu, jer stvaranje jedinstvenog digitalnog prostora zahtijeva vrijeme i stručnost.

2. Individualni Pristup i Prilagođenost

Svaka web stranica je jedinstvena, baš kao i poslovna priča koju želi ispričati. Stoga, individualni pristup i prilagođenost predstavljaju ključne faktore koji utječu na cijenu izrade. Timovi koji posvećuju pažnju specifičnostima svakog klijenta, prilagođavajući dizajn i funkcionalnost prema potrebama, često će imati višu cijenu, ali i stvoriti web stranicu koja se ističe i pamti.

3. Tehnološki Zahtjevi i Inovacije

Svijet tehnologije neprestano evoluira, a web stranice moraju pratiti te inovacije kako bi ostale relevantne. Tehnološki zahtjevi, poput responsivnog dizajna ili integracije naprednih funkcionalnosti, mogu značajno utjecati na cijenu. Investiranje u nove tehnologije često rezultira dugoročnom vrijednošću, ali i povećanjem inicijalnih troškova.

4. Kvaliteta Sadržaja i SEO Optimizacija

Kvalitetan sadržaj ključan je za uspjeh web stranice, kako bi privukao posjetitelje i zadržao njihovu pažnju. Uključivanje kvalitetnog sadržaja i SEO optimizacija, koja poboljšava vidljivost na pretraživačima, zahtijeva dodatni napor i vještinu. Time se postiže bolje rangiranje na Google-u, ali također može utjecati na ukupnu cijenu izrade web stranice.

5. Održavanje i Ažuriranje

Nakon što web stranica zaživi, potrebno je održavati je i redovito ažurirati. Ovo je često zanemaren aspekt cijene izrade web stranice. Održavanje uključuje nadogradnje, sigurnosne provjere i prilagodbe prema promjenama u tehnologiji ili poslovnim potrebama. Kvalitetno održavanje doprinosi dugoročnom uspjehu web stranice.

Konačno, cijena izrade web stranice u Bosni i Hercegovini u 2024. godini nije samo broj na računu. To je investicija u stvaranje digitalnog prostora koji odražava vaše poslovanje, priča priču i privlači posjetitelje. Pažljivo razumijevanje svih ovih faktora ključno je kako biste donijeli informirane odluke prilikom izrade web stranice koja će ne samo zadovoljiti, već i oduševiti.