Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Web stranice u Bosni i Hercegovini – Cijena izrade web stranica u 2024

Kao stručnjaci u izradi web stranica u Bosni i Hercegovini, želimo vam pružiti uvid u cijenu izrade web stranica u 2024. godini. Kroz ovaj vodič, istražit ćemo najnovije trendove, tehnologije i pristupe koji oblikuju svijet online prisutnosti.

Trendovi u Dizajnu Web Stranica

Minimalizam – Snaga Jednostavnosti

U 2024. godini, minimalizam dominira svijetom dizajna web stranica. Manje je više, a web stranice koje odišu čistoćom i jednostavnošću privlače pažnju korisnika. Smanjenje nepotrebnih elemenata omogućuje bržu navigaciju i bolje korisničko iskustvo.

Responsivni Dizajn – Prilagođenost Svakom Ekranu

U eri pametnih uređaja, responsivni dizajn postaje imperativ. Vaša web stranica treba biti prilagodljiva svim ekranima, od računara do pametnih telefona. Ova prilagodljivost ne samo da poboljšava korisničko iskustvo, već i pozitivno utječe na rangiranje na tražilicama poput Google-a.

Cijena Izrade Web Stranica u 2024. godini

Faktori koji Utječu na Cijenu

Cijena izrade web stranica varira ovisno o nizu faktora. Ključni čimbenici uključuju:

  1. Opseg i Složenost – Veći opseg i složenost web stranice zahtijevaju više resursa i vremena, što utječe na cijenu.
  2. Dizajn i Funkcionalnosti – Dodatne funkcionalnosti poput online trgovina ili rezervacijskih sustava mogu povećati troškove.
  3. Održavanje i Nadogradnje – Planiranje dugoročnih održavanja i nadogradnji također čini bitan dio ukupnih troškova.

Prosječni Troškovi Izrade Web Stranica

U prosjeku, cijena izrade web stranica u Bosni i Hercegovini u 2024. godini kreće se od 1000 do 5000 KM, ovisno o gore navedenim faktorima. Važno je napomenuti da ovi troškovi često uključuju i osnovno održavanje i podršku nakon izrade.

Kako Odabrati Pravu Agenciju

Istraživanje i Referencije

Kada birate agenciju za izradu web stranica, ključno je provesti temeljito istraživanje. Proučite njihove prethodne radove, provjerite recenzije klijenata i zatražite referencije. Kvalitetna agencija ima impresivan portfelj i zadovoljne klijente.

Transparentnost i Komunikacija

Transparentnost u procesu izrade web stranica ključna je za uspješnu suradnju. Agencija koja otvoreno komunicira o troškovima, vremenskom okviru i svim fazama projekta gradi povjerenje s klijentom.

Zaključak

U svijetu sveprisutne digitalizacije, web stranica je vaša vizitka prema globalnoj publici. Cijena izrade web stranica u Bosni i Hercegovini u 2024. godini može varirati, ali ulaganje u profesionalnu izradu donosi dugoročne koristi.

Ako želite procvjetati u digitalnom svijetu, odaberite partnera koji razumije vaše potrebe i viziju. Vaša web stranica je odraz vašeg poslovanja, i njezina kvaliteta utječe na vašu prisutnost na mreži.