Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Ključevi Uspjeha: Profesionalna Web Stranica za Advokatski Ured

Dobrodošli u vodič o tome kako oblikovati savršenu web stranicu za prezentaciju advokatskog ureda. U ovom članku, istražit ćemo ključne aspekte koji čine web stranicu advokatskog ureda ne samo prisutnom na internetu, već i impresivnom i korisnom za potencijalne klijente.

**1. Razumijevanje Ciljeva Advokatskog Ureda

Prije nego krenemo s izradom web stranice, važno je jasno definirati ciljeve advokatskog ureda. Hoćete li se usredotočiti na određenu pravnu praksu ili pružati općenite usluge? Ciljevi trebaju biti odraženi na svakom dijelu web stranice.

**2. Strategija za Izradu Stranice

2.1. Odabir Imena Domena i Hostinga

Ime domene treba biti profesionalno, lako pamtljivo i odražavati pravnu stručnost. Odaberite pouzdan hosting za stabilnost web stranice.

2.2. Dizajniranje Sučelja

Dizajn web stranice treba biti suvremen, ali ozbiljan. Koristite neutralne boje, jasan font i profesionalne slike kako biste stvorili pouzdan dojam.

2.3. Preglednost Informacija

Organizirajte informacije na jasan način. Klijenti trebaju lako pronaći informacije o pravnim uslugama, kontaktima i relevantnim pravnim člancima.

**3. Optimizacija za Pretraživače (SEO)

3.1. Ključne Riječi

Ugradite relevantne ključne riječi vezane za pravnu praksu kako biste poboljšali rangiranje na pretraživačima.

3.2. Lokalna Optimizacija

Ako je advokatski ured specijaliziran za određenu regiju, uključite lokalne informacije kako biste privukli lokalne klijente.

**4. Povećanje Povjerenja Klijenata

4.1. Biografije i Fotografije Advokata

Dodajte biografije advokata s profesionalnim fotografijama kako bi se klijenti osjećali povezano s pravnicima.

4.2. Klijentske Recenzije

Ako je moguće, uključite pozitivne recenzije klijenata kako biste izgradili povjerenje novih klijenata.

**5. Kvalitetan Sadržaj

5.1. Blog o Pravnim Pitanjima

Održavajte redoviti blog s relevantnim člancima o pravnim pitanjima. To ne samo da pomaže u SEO-u, već i educira klijente.

5.2. FAQ Sekcija

Dodajte odjeljak s najčešćim pitanjima i odgovorima kako biste olakšali korisnicima.

**6. Prilagođen Mobilnim Uređajima

Osigurajte da web stranica besprijekorno funkcionira na svim vrstama uređaja kako biste privukli širi krug klijenata.

Zaključak: Profesionalnost u Svakom Kutku

Izrada web stranice za advokatski ured nije samo tehnički postupak; to je prilika za stvaranje povjerenja i pružanje korisnih informacija. Slijedeći ove smjernice, vaša web stranica neće samo izgledati profesionalno, već će odražavati stručnost i predstavljati snažan alat za privlačenje novih klijenata.