Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Zašto sve prodavnice odjeće trebaju imati web shop

Danas, u doba digitalne transformacije, posjedovanje web shopa postaje ključno za uspjeh svake prodavnice odjeće. Ovaj članak istražuje razloge zašto sve prodavnice odjeće, bez obzira na veličinu ili vrstu asortimana, trebaju investirati u online prisustvo putem web shopa.

1. Globalno Dostizanje Kupaca

1.1. Povećanje Dosega Kroz Internet

Web shop omogućava prodavnicama odjeće da dosegnu kupce širom svijeta. Digitalna prisutnost otvara vrata globalnom tržištu, čime se proširuju mogućnosti prodaje izvan lokalnih granica. Ovo je posebno važno u doba kada su online kupovina i dostava postale standard.

2. 24/7 Dostupnost za Kupce

2.1. Fleksibilnost u Kupovini

Web shop omogućava kupcima da pregledaju i naruče proizvode bilo kad i bilo gdje. S obzirom na ubrzan način života, mnogi kupci cijene mogućnost kupovine u udobnosti vlastitog doma u bilo koje vrijeme, čak i van radnog vremena tradicionalnih prodavnica.

3. Povećanje Konverzija i Prodaje

3.1. Personalizacija Ponude

Online platforme omogućavaju personalizaciju ponude prema preferencijama kupaca. Praćenje ponašanja kupaca na web shopu omogućava prodavnicama da predstave relevantne proizvode, povećavajući šanse za konverziju i veće prodajne rezultate.

4. Praćenje Trendova i Brza Reakcija na Tržište

4.1. Brza Prilagodba Asortimana

Web shopovi omogućavaju prodavnicama odjeće brzo reagiranje na aktuelne modne trendove. Ažuriranje asortimana, dodavanje novih kolekcija ili lansiranje posebnih ponuda postaje jednostavno, čime se zadovoljavaju zahtjevi brzog ritma mode.

5. Izgradnja Online Brend Identiteta

5.1. Komunikacija sa Kupcima Putem Bloga i Društvenih Mreža

Web shopovi ne samo da pružaju platformu za prodaju već i za izgradnju online brend identiteta. Kroz blogove, društvene mreže i ostale online kanale, prodavnice mogu komunicirati s kupcima, dijeliti priče o brendu i izgraditi lojalnost kupaca.

Zaključak

U zaključku, prisustvo na web shopu postaje neophodno za sve prodavnice odjeće koje žele ostati konkurentne na tržištu. Globalni doseg, 24/7 dostupnost, personalizacija ponude i brza prilagodba trendovima čine web shop ključnim alatom za rast i opstanak u savremenom poslovanju.