Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Kako izabrati najbolju web dizajn agenciju u Sarajevu

Ako planirate izraditi web stranicu za svoj posao ili brend u Sarajevu, prvi korak prema uspjehu jest odabir prave web dizajn agencije. No, kako pronaći onu pravu među mnogim opcijama koje se nude? U ovom članku, istražit ćemo ključne korake koje trebate preduzeti kako biste donijeli informiranu odluku.

Razumijevanje Vaših Potreba

Prije nego se upustite u potragu za web dizajn agencijom, važno je jasno definirati svoje ciljeve i potrebe. Postavite si pitanja poput: “Šta želim postići svojom web stranicom?” ili “Koju funkcionalnost očekujem?”. Razumijevanje vlastitih potreba ključno je za uspjeh suradnje.

Proučavanje Portfolia Agencija

Sada kada znate što tražite, vrijeme je da pregledate portfolia različitih web dizajn agencija u Sarajevu. Proučite njihove prethodne projekte i provjerite da li su radili slične projekte u vašoj industriji.

IWS: Osvježavajući Pristup Dizajnu

IWS, ili Ime Web Stranice, predstavlja se kao vodeća web dizajn agencija u Sarajevu. Njihov portfelj obuhvata raznolike projekte s posebnim fokusom na kreativnosti i funkcionalnosti. Pogledajte nekoliko primera njihovih radova kako biste stekli uvid u njihov stil i pristup dizajnu.

Utvrđivanje Iskustva i Ekspertize

Pored portfolia, važno je razmotriti i iskustvo agencije. Postavite pitanja poput “Koliko dugo su u poslu?” i “Imaju li iskustva s projektnim zahtjevima poput mojih?”. Iskustvo igra ključnu ulogu u osiguravanju kvalitete usluge.

IWS: Iskustvo Koje Garantuje Kvalitetu

IWS se ponosi dugogodišnjim iskustvom u web dizajnu, radeći s raznovrsnim klijentima iz Sarajeva i šire. Njihova stručnost obuhvata sve, od jednostavnih korporativnih web stranica do kompleksnih e-trgovinskih rješenja.

Proaktivna Komunikacija

Komunikacija je ključna u bilo kojem poslu, pa tako i u odabiru web dizajn agencije. Postavite pitanja o njihovom procesu rada, vremenskim okvirima, te kako će održavati kontakt tokom projekta.

IWS: Partnerstvo u Komunikaciji

IWS stavlja poseban naglasak na transparentnost i redovnu komunikaciju s klijentima. Njihov pristup omogućuje vam da budete uključeni u svaki korak projekta, osiguravajući da vaše ideje i zahtjevi budu uvaženi.

Cijena i Budžet

Naravno, cijena je važan faktor prilikom odabira web dizajn agencije. Razgovarajte o njihovim cjenovnicima, mogućnostima plaćanja, i provjerite da li je njihov budžet u skladu s vašim financijskim mogućnostima.

IWS: Pravedna Cijena za Kvalitetu

IWS nudi konkurentske cijene koje odražavaju kvalitetu njihovog rada. Razgovarajte s njima o vašem budžetu, i možda će vam ponuditi prilagođeno rješenje koje odgovara vašim potrebama.

Odaberite Mudro, Odaberite IWS

Kroz ovaj proces odabira web dizajn agencije, IWS se izdvaja kao vrhunski izbor. Njihova stručnost, kreativnost i posvećenost komunikaciji čine ih idealnim partnerom za izradu vaše web stranice. Ne oklijevajte, kontaktirajte IWS danas i krenite prema online uspjehu!