Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Kako Otvoriti Web Shop sa Online Plaćanjem

Dobrodošli u digitalnu eru gdje je online kupovina postala svakodnevnica. U ovom članku ćemo razgovarati o ključnim koracima otvaranja web shopa s mogućnošću online plaćanja, istražujući važnost sigurnosti, praktičnosti i kako privući kupce u virtualni svijet kupovine.

**1. Definiranje Koncepta Web Shopa

Prije nego što krenete s otvaranjem web shopa, važno je jasno definirati što prodajete i kome se obraćate. Što je posebno u vašoj ponudi? Koji problem rješavate za svoje kupce?

**2. Odabir Platforme i Tehničkih Rješenja

2.1. Platforma za Web Shop

Odabir prave platforme ključan je korak. Popularne opcije poput Shopify, WooCommerce ili Magento nude različite prednosti, ovisno o vašim potrebama i iskustvu.

2.2. Sigurnost Online Plaćanja

Osigurajte da je vaša web stranica opremljena najnovijim sigurnosnim standardima kako biste zaštitili podatke kupaca tijekom online transakcija.

**3. Dizajn Web Shopa

3.1. Prilagođavanje Brandu

Dizajnirajte web shop tako da odražava vaš brend. Boje, fontovi i slike trebaju biti u skladu s vašim identitetom.

3.2. Korisničko Sučelje

Kreirajte jednostavno korisničko sučelje koje omogućava laku navigaciju i brzo pronalaženje proizvoda.

**4. Implementacija Online Plaćanja

4.1. Različite Opcije Plaćanja

Omogućite različite načine plaćanja, uključujući kreditne kartice, e-novčanike i druge popularne opcije.

4.2. Postavljanje Sigurnosnih Protokola

Integrirajte SSL certifikat i druge sigurnosne protokole kako biste zaštitili osjetljive informacije o plaćanju.

**5. SEO Optimizacija za Web Shop

5.1. Ključne Riječi za Proizvode

Integrirajte relevantne ključne riječi za svaki proizvod kako biste poboljšali rangiranje na pretraživačima.

5.2. Oznake za Pretraživače

Optimizirajte oznake na web stranici kako biste olakšali pretraživačima indeksiranje vaših proizvoda.

**6. Marketinška Strategija

6.1. Društveni Mediji i Oglašavanje

Koristite društvene mreže i plaćene kampanje kako biste povećali vidljivost vašeg web shopa.

6.2. Programi Vjernosti

Nagradite vjernost kupaca putem programa popusta i povlastica.

**7. Korisnička Služba i Feedback

7.1. Pružanje Podrške Kupcima

Osigurajte pravovremenu i učinkovitu korisničku podršku putem e-maila, chatova ili telefona.

7.2. Prikupljanje Feedbacka

Potičite kupce da ostavljaju recenzije i ocjene kako biste poboljšali uslugu.

Zaključak: Virtuelna Kasa za Moderno Doba

Otvoriti web shop sa sposobnošću online plaćanja otvara vrata globalnom tržištu. Sigurnost, jednostavnost i marketinški pristup ključni su za uspjeh u ovoj digitalnoj areni. Slijedite ove korake i pružite kupcima nezaboravno iskustvo online kupovine. Virtualna kasa čeka, jeste li spremni zauzeti svoje mjesto?