Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Koliko košta izrada web shopa u Bosni i Hercegovini u 2024

Gdje Se Susreću Snovi Kupovine i Digitalne Vještine

Dok Bosna i Hercegovina zakoračuje u 2024. godinu, ulazimo u prostor gdje se snovi kupovine pretvaraju u stvarnost kroz digitalne vještine. Govorimo o cijeni izrade web shopa, ali u suštini, pričamo o stvaranju virtuelnog carstva gdje svaki proizvod ima svoj ples u svjetlu kôdova.

Šuma Virtuelnih Polica

Izrada web shopa nije samo tehnički zadatak; to je kreacija šume virtuelnih polica gdje svaki proizvod ima svoje mjesto u plesu boja i kôdova. Naša agencija nije samo tim programera; mi smo umjetnici koji stvaraju šumu koja poziva posjetitelje da lutaju kroz čaroliju kupovine.

Individualnost u Morskom Plavetnilu E-tržišta

Dok istražujemo cijenu izrade web shopa u Bosni i Hercegovini u 2024. godini, ne gledamo samo u cifre, već u individualnost koja pluta poput perlica u morskom plavetnilu e-tržišta. Svaki web shop nije samo transakcija; to je morski svijet gdje svaki proizvod ima svoju priču. Naša misija je stvaranje web shopa koji nije samo još jedno mjesto za kupovinu, već carstvo gdje se snovi pretvaraju u stvarnost.

Svjetlost na Virtuelnim Stazama

U svijetu web shopova, svaka staza je priča, a svjetlost koja osvjetljava put je dizajn. Kroz cijenu izrade web shopa, mi stvaramo svjetlost koja se preliva virtuelnim stazama, pozivajući kupce da istraže svaki kutak vašeg digitalnog svijeta. Svjetlost nije samo estetski izbor; to je vodič koji vodi kupce kroz čarobni svijet vaših proizvoda.

Prijateljstvo Boja i Fontova: Harmonija na E-Škrinji

Dok razmišljamo o cijeni izrade web shopa, ne gledamo samo u odabir boja i fontova, već u prijateljstvo između ovih elemenata. Boje nisu samo vizualni elementi; one su emocije koje komuniciraju s posjetiteljima. Svaki font nije samo stilizirano pismo; to je lirski jezik koji pripovijeda priču vaše e-škrinje. Naša misija je stvaranje harmonije koja čini vaš web shop ne samo funkcionalnim, već i vizualnim užitkom.

Ruka Prijateljstva na Dugmadima Kupovine

Iza svakog dugmeta kupovine krije se ruka prijateljstva koja vodi kupce kroz vaš web shop. Cijena izrade web shopa ne obuhvata samo tehničke detalje; ona uključuje i stvaranje prijateljstva između korisnika i vaših proizvoda. Naša strast nije samo u programiranju, već i u stvaranju prostora gdje svaki klik postaje korak prema dugmadima sreće.

Svjetlost na Horizontu Pretraživanja: Osvajanje Digitalnih Vrhova

Dok istražujemo cijenu izrade web shopa u Bosni i Hercegovini u 2024. godini, ne gledamo samo u cijene, već u svjetlost koja svijetli na horizontu pretraživanja. Vaš web shop nije samo virtualna trgovina; to je svjetionik na digitalnom horizontu koji osvjetljava put prema vrhovima pretraživanja. Naša želja nije samo kreirati web shop, već i osvajati digitalne vrhove gdje svaki proizvod sjaji poput zvijezde.