Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Cijena izrade web stranica u Bosni i Hercegovini u 2024. godini

U ovom članku, istražit ćemo aktuelne trendove i cijene izrade web stranica u Bosni i Hercegovini u 2024. godini, pružajući vam uvid u troškove i faktore koji utječu na cijene.

Značaj Web Stranica za Poslovanje

Prije nego se upustimo u cijene, važno je razumjeti značaj web stranica za poslovanje. Web stranica je digitalna vizitka vašeg brenda, pružajući priliku za širenje vidljivosti i privlačenje ciljane publike.

1.1. Zašto je Kvalitetna Web Stranica Ključna?

Kvalitetna web stranica ne samo da privlači posjetitelje već i pridonosi stvaranju povjerenja među potencijalnim klijentima.

2. Faktori koji Utječu na Cijenu Web Stranica

Prije nego se odlučite za izradu web stranice, važno je razumjeti faktore koji utječu na cijenu.

2.1. Vrsta Web Stranice: Statička ili Dinamička?

Cijena će varirati ovisno o vrsti web stranice koju želite. Statičke stranice su jednostavnije i jeftinije, dok su dinamičke stranice kompleksnije i obično skuplje.

2.2. Dizajn i Funkcionalnosti: Jednostavan ili Složen?

Složeniji dizajni i dodatne funkcionalnosti poput e-trgovine ili rezervacijskih sustava mogu značajno povećati cijenu.

2.3. Responsivnost i Prilagodljivost na Mobilne Uređaje

Web stranice koje su responsivne na različite uređaje, posebno mobilne, često koštaju više, ali nude bolje korisničko iskustvo.

3. Trenutne Cijene u Bosni i Hercegovini

Ovisno o agenciji ili freelanceru, cijene izrade web stranica mogu značajno varirati.

3.1. Cjenovni Raspon za Manje Stranice

Za manje statičke stranice, cijene se mogu kretati od X do Y KM, ovisno o dodatnim uslugama.

3.2. Cijene za Dinamičke i E-trgovinske Stranice

Za dinamičke ili e-trgovinske stranice, cijene se često kreću od Z do W KM, s obzirom na složenost dizajna i funkcionalnosti.

4. Savjeti za Efikasnu Potrošnju Budžeta

Kako biste maksimalno iskoristili svoj budžet, važno je pažljivo planirati i surađivati s profesionalcima.

4.1. Postavljanje Jasnih Ciljeva i Prioriteta

Definirajte svoje ciljeve i prioritete kako biste fokusirali budžet na ključne elemente.

4.2. Suradnja s Pouzdanim Web Dizajnerima

Izbor pouzdane web dizajn agencije ili stručnjaka ključan je za uspješan projekt.

5. Cijena kao Investicija u Budućnost Poslovanja

Cijena izrade web stranica ne smatra se troškom, već investicijom u budućnost vašeg poslovanja. Kvalitetna web stranica može generirati više poslovanja i poboljšati vašu online reputaciju.

Odabrati Pametno za Dugoročni Uspjeh

U zaključku, cijena izrade web stranica u Bosni i Hercegovini u 2024. godini ovisi o različitim faktorima. Važno je pažljivo planirati, postaviti jasne ciljeve i odabrati prave partnere. Investicija u kvalitetnu web stranicu može biti ključna za dugoročni uspjeh vašeg poslovanja.