Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Kako napraviti web shop za prodaju odjeće u BiH

Otvoriti web shop za prodaju odjeće u Bosni i Hercegovini može biti izazovno, ali uz odgovarajuće korake, možete stvoriti uspješan online posao. Ovaj članak istražuje ključne korake za uspješno pokretanje web shopa za odjeću u Bosni i Hercegovini.

1. Planiranje Poslovanja

1.1. Definisanje Ciljeva Poslovanja

Prije svega, definirajte ciljeve svog poslovanja. Razmislite o vrsti odjeće koju želite prodavati, ciljanoj publici i financijskim očekivanjima.

2. Odabir Niche i Ciljane Publike

2.1. Identifikacija Ciljane Publike

Odredite ciljanu publiku za vašu odjeću. Razmislite o dobi, stilu, budžetu i preferencijama vaših potencijalnih kupaca.

3. Registracija Poslovanja

3.1. Pravna Registracija i Dokumentacija

Pravilno registrirajte svoje poslovanje kako biste bili u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine. To uključuje registraciju firme, poreza i drugih potrebnih dokumenata.

4. Odabir E-Commerce Platforme

4.1. Izbor Prave Platforme

Odaberite odgovarajuću e-commerce platformu za vaš web shop. Popularne opcije uključuju Shopify, WooCommerce, ili Magento, a svaka ima svoje prednosti i prilagodbe.

5. Kreiranje Estetskog Dizajna

5.1. Profesionalan i Privlačan Dizajn

Dizajnirajte web shop tako da bude privlačan i odražava estetiku vaše odjeće. Koristite visokokvalitetne slike proizvoda i osigurajte laku navigaciju.

6. Implementacija Sigurnog Sustava Plaćanja

6.1. Integracija Sigurnih Opcija Plaćanja

Omogućite siguran sustav plaćanja koji uključuje pouzdane online payment gateway-e kako biste osigurali sigurnost transakcija.

7. Dodavanje Kvalitetnog Sadržaja o Proizvodima

7.1. Detaljni Opisi i Fotografije Proizvoda

Sadržaj web shopa treba sadržavati detaljne opise proizvoda, veličine, materijale i visokokvalitetne fotografije koje pomažu kupcima da donesu informirane odluke.

8. Prilagođavanje Dostave i Povrata

8.1. Jasna Politika Dostave i Povrata

Definirajte jasnu politiku dostave i povrata kako biste izbjegli nesporazume. Informirajte kupce o vremenu isporuke, troškovima dostave i postupku povrata.

9. Implementacija Lokalne SEO Strategije

9.1. Optimizacija za Lokalne Pretraživače

Optimizirajte web shop za lokalne pretraživače. Koristite ključne riječi specifične za Bosnu i Hercegovinu kako biste poboljšali vidljivost na lokalnom tržištu.

10. Promocija Putem Društvenih Mreža

10.1. Aktivno Uključivanje na Društvenim Mrežama

Koristite društvene mreže za promociju vašeg web shopa. Redovito objavljujte slike proizvoda, promocije i interaktivni sadržaj kako biste privukli pažnju potencijalnih kupaca.

Zaključak

Pokretanje web shopa za prodaju odjeće u Bosni i Hercegovini zahtijeva temeljito planiranje i izvršenje. Prateći ove korake, možete stvoriti uspješan online posao koji privlači lokalnu publiku i ostvaruje dugoročni rast.