Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Kako Stvoriti Savršen Web Shop za Butike

Dobrodošli u vodič o tome kako izgledati profesionalno na internetu, posebno ako vodite mali butik. U ovom članku ćemo istražiti ključne korake za stvaranje web shopa koji ne samo da privlači kupce, već i odražava jedinstveni karakter vašeg butika.

**1. Planiranje Vašeg Web Shopa

1.1. Definiranje Ciljeva

Prije nego započnete s izradom web shopa, jasno definirajte svoje poslovne ciljeve. Hoćete li proširiti online prisutnost, privući nove kupce ili povećati prodaju?

1.2. Analiza Ciljne Publike

Razumijevanje vaše ciljne publike ključno je za prilagodbu dizajna i ponude na web shopu. Koja vrsta proizvoda privlači vaše kupce?

**2. Izgled i Dizajn Web Shopa

2.1. Odabir Imena Domena i Hostinga

Izaberite ime domene koje je jednostavno, lako pamtljivo i odražava duh vašeg butika. Kvalitetan hosting osigurava brzu i stabilnu web stranicu.

2.2. Sučelje Prijateljsko Kupcima

Dizajnirajte sučelje koje je jednostavno za navigaciju, omogućavajući kupcima da lako pronađu proizvode koje traže.

2.3. Kvalitetne Fotografije Proizvoda

Dodajte visokokvalitetne slike proizvoda koje prikazuju detalje i privlače pažnju kupaca.

**3. SEO Optimizacija za Bolju Vidljivost

3.1. Ključne Riječi za Proizvode

Integrirajte relevantne ključne riječi za svaki proizvod kako biste poboljšali rangiranje na pretraživačima.

3.2. Optimizacija Meta Opisa

Napišite privlačne meta opise za svaki proizvod kako biste potaknuli klikove i povećali posjećenost.

**4. Povećanje Povjerenja Kupaca

4.1. Recenzije Kupaca

Omogućite kupcima da ostavljaju recenzije proizvoda kako bi drugi potencijalni kupci imali povjerenje u vašu trgovinu.

4.2. Jasne Informacije o Dostavi i Povratu

Transparentnost u informacijama o dostavi i povratu proizvoda gradi povjerenje kod kupaca.

**5. Prilagođeno Kupovno Iskustvo

5.1. Jednostavna Košarica i Checkout

Osigurajte brzu i jednostavnu košaricu s intuitivnim procesom checkouta kako biste minimizirali napuštanje stranice.

5.2. Personalizirane Preporuke

Integrirajte sustav preporuka proizvoda na temelju prethodnih kupnji kako biste potaknuli dodatne kupovine.

**6. Održavanje Web Shopa

6.1. Redovito Ažuriranje Ponude

Održavajte svoj web shop svježim redovitim dodavanjem novih proizvoda i ponuda.

6.2. Praćenje Analitike Web Shopa

Koristite analitiku kako biste pratili ponašanje kupaca i prilagodili strategiju prema potrebama tržišta.

Zaključak: Put Do Uspešnog Web Shopa za Butike

Stvaranje web shopa za butike nije samo tehnički postupak, već i prilika za izgradnju online prisutnosti koja privlači kupce. Slijedeći ove korake, stvorit ćete web shop koji odražava ljepotu vašeg butika i pruža izvanredno iskustvo kupcima. Uđite hrabro u online svijet i osvajajte srca kupaca svojim jedinstvenim proizvodima.