Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Izrada web stranica Hadžići

Zašto Vaše Poslovanje Treba Web Stranicu u Hadžićima?

Hadžići, s bogatim naslijeđem i živopisnom zajednicom, zahtijevaju poseban pristup izradi web stranica kako bi se iskoristile sve prednosti digitalnog doba.

1. Povećanje Vidljivosti u Lokalnoj Zajednici

Web stranica je ključ za povećanje vidljivosti vašeg poslovanja među lokalnim mještanima. Omogućava lakši pristup informacijama o vašim proizvodima ili uslugama.

2. Stvaranje Digitalnog Identiteta za Hadžiće

Prilagodite svoju web stranicu lokalnom identitetu Hadžića, koristeći elemente koji odražavaju kulturu i duh ovog mjesta.

Koraci u Izradi Web Stranica za Hadžiće

Da biste postigli online uspjeh u Hadžićima, pratite korake prilagođene specifičnostima ovog područja.

1. Planiranje i Analiza

Pažljivo planirajte svoju web stranicu, razmišljajući o ciljevima vašeg poslovanja u Hadžićima. Analizirajte potrebe lokalne zajednice kako biste ih najbolje zadovoljili.

2. Odabir Imena Domena i Hostinga

Izaberite ime domene koje je lako pamtljivo i odražava identitet Hadžića. Kvalitetan hosting osigurava stabilnost vaše web stranice.

3. Dizajn Prilagođen Lokalnom Okruženju

Dizajnirajte web stranicu koja se uklapa u lokalno okruženje, koristeći boje, slike i stil koji su prepoznatljivi Hadžićima.

4. SEO Optimizacija za Lokalno Pretraživanje

Integrirajte ključne riječi specifične za Hadžiće kako biste poboljšali rangiranje na lokalnim pretraživačima.

5. Lokalni Elementi na Web Stranici

Dodajte lokalne informacije poput adresa, kontaktnih podataka i posebnih ponuda koje privlače mještane Hadžića.

6. Prilagodba Mobilnim Uređajima

Osigurajte da je vaša web stranica prilagođena za mobilne uređaje, jer su oni sveprisutni među lokalnim korisnicima.

Prednosti Posjedovanja Profesionalne Web Stranice u Hadžićima

Posjedovanje kvalitetne web stranice u Hadžićima donosi brojne prednosti za lokalno poslovanje.

1. Jačanje Veza s Lokalnom Zajednicom

Web stranica postaje most između vašeg poslovanja i lokalne zajednice, jačajući veze i povjerenje.

2. Povećanje Posjećenosti Lokalnih Klijenata

Lokalno prilagođena web stranica pomaže privući više mještana Hadžića, povećavajući posjećenost i prodaju.

3. Otvorenje Za Novu Poslovnu Priliku

Kroz web stranicu, otvaraju se nove poslovne prilike i suradnje s drugim poduzetnicima u Hadžićima.

Održavanje Web Stranice za Kontinuiranu Relevanciju

Izrada web stranice je početak, ali održavanje je ključno za dugoročni uspjeh.

1. Redovito Ažuriranje Sadržaja

Redovito dodajte svježe informacije kako biste zadržali interes posjetitelja iz Hadžića.