Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Koliko košta izrada web stranice u Bosni i Hercegovini u 2024

Cijena izrade web stranice nije samo iznos na računu, već investicija u virtuelni svijet koji odražava dušu vašeg poslovanja. Naša agencija nije samo tim stručnjaka; mi smo kustosi vaše priče, stvarajući prostor gdje svaki klik na stranici postaje korak u vašem digitalnom putovanju.

Izazov Boja i Oblika

Kada razmišljamo o cijeni izrade web stranice u Bosni i Hercegovini u 2024. godini, ne razmatramo samo troškove, već i izazove boja i oblika. Svaka boja je emocija koja doprinosi priči, a svaki oblik je komad slagalice koji čini vašu stranicu jedinstvenom. Naša misija je usklađivanje boja i oblika sa vašim vizijama, stvarajući vizualni spektakl koji oduzima dah.

Stranica koja Diše s Vama

Web stranica nije samo suhoparna platforma; to je živo biće koje diše s vama. Kroz našu stručnost, stvaramo stranice koje nisu samo statične slike, već dinamični prostor gdje svaki element pulsira s energijom vašeg poslovanja. Svaki klik postaje otkucaj srca, a svaka stranica pjesma koja govori vašu priču.

Emocije Koda: Magična Šifra Vaših Snova

Dok istražujemo cijenu izrade web stranice, ne gledamo samo u linije koda, već u emocije koje kôd prenosi. Kôd nije samo jezik mašina; to je magična šifra koja otključava vrata vaših snova. Naši programeri nisu samo inženjeri; oni su čarobnjaci koji pretvaraju kôd u melodiju, stvarajući harmoniju između tehnologije i emocija.

Pripovijedanje Sadržaja: Riječi kao Liričke Note

Dok pisanje o cijeni izrade web stranice, ne razgovaramo samo o riječima na ekranu, već o priči koja se rađa između redaka. Sadržaj nije samo informacija; to je priča koja dira srce vaših posjetitelja. Naši pisci nisu samo autori; oni su pripovjedači koji stvaraju liričke note koje pjevaju priču vašeg brenda.

Cijena Sanjarenja i Osvajanja Vrhova

Dok razmatramo cijenu izrade web stranice u Bosni i Hercegovini u 2024. godini, ne gledamo samo u budžet, već i u cijenu sanjarenja i osvajanja vrhova. Web stranica nije samo trošak; to je investicija u ostvarenje vaših snova. Naša strast nije samo u kreiranju stranica, već i u osvajanju vrhova pretraživanja, gdje svaka stranica sjaji poput zvijezde na digitalnom nebu.