Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Zašto javna preduzeća u Bosni i Hercegovini trebaju imati web stranicu

Javna preduzeća u Bosni i Hercegovini imaju mnoge koristi od posjedovanja web stranica, a evo nekoliko ključnih razloga:

 1. Transparentnost i Informisanje Građana:
  • Web stranice omogućavaju javnim preduzećima da transparentno komuniciraju s građanima. Objavljivanjem informacija o radu, uslugama, i projektima, stvaraju otvorenu atmosferu koja podržava informiranost građana o javnim poslovima.
 2. Efikasnost Komunikacije:
  • Kroz web stranice, javna preduzeća mogu brzo i efikasno dijeliti obavijesti, novosti i važne informacije s građanima. To omogućava trenutačan pristup relevantnim podacima i poboljšava opću komunikaciju s javnošću.
 3. Praktičnost za Građane:
  • Posjedovanje web stranice čini usluge javnih preduzeća dostupnijim građanima. Online platforme omogućavaju ljudima da pristupe informacijama, podnesu zahtjeve ili prate status usluga iz udobnosti vlastitog doma, čime se povećava praktičnost i dostupnost.
 4. Efikasnost Poslovanja:
  • Web stranice olakšavaju internu i eksternu komunikaciju unutar organizacije. Kroz unaprijeđene informacijske sisteme, javna preduzeća mogu poboljšati efikasnost svojih operacija, administracije i pružanja usluga.
 5. Osvješćivanje o Projektima i Inicijativama:
  • Web stranice omogućavaju javnim preduzećima da promoviraju svoje projekte, inicijative i dostignuća. Ovo je važno za stvaranje svijesti o doprinosu preduzeća zajednici te podržava transparentnost u korištenju javnih sredstava.
 6. Pristup Informacijama o Pravima i Obavezama Građana:
  • Građani putem web stranica mogu pristupiti informacijama o svojim pravima i obavezama prema javnim preduzećima. Ovo promiče osviještenost i transparentnost u odnosu između građana i javnih institucija.
 7. Održavanje Imidža i Dovoljno Informacija za Investitore:
  • Imajući prisustvo na internetu, javna preduzeća pridonose održavanju pozitivnog imidža u očima građana i investitora. Web stranice također služe kao izvor relevantnih informacija za potencijalne investitore i partnerstva.

Kombinacija ovih faktora čini web stranice nužnim alatom za javna preduzeća u Bosni i Hercegovini, podržavajući transparentnost, komunikaciju i praktičnost kako za građane, tako i za same organizacije.