Full service digital marketing agency.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Digitalni partner Vašeg brenda.

Mi smo agencija za digitalni marketing koja je fukusirana na finansijske rezultate svih digitalnih projekata. Naš tim čine ekonomisti koji svakom projektu dizajn prilagođavaju potrebama krajnjeg kupca kako bi se ostvarili što boljim finansijski rezultati. Naš primarni cilj je pomoći kompanijama da ostvare bolje prodajne rezultate i podignu svoje online prisustvo na veći nivo. 

Kao full service agencija za digitalni marketing, kreiramo najbolje uslove za profitabilnost i vidljivost Vašeg brenda na svim digitalnim kanalima. U bliskoj saradnji sa našim klijentima, gradimo jako online prisustvo sa jasno definisanim ciljevima – od step-by-step savjetovanja, strategije, vođenja promotivnih kampanja na društvenim mrežama, do krajnjeg cilja koji za rezultat ima povećanje prodaje.

 

Kompletno rješenje.

Izrada web stranica.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Naš tim ekonomista i dizajnera razmišlja i radi kao dio Vašeg tima. Doprinosimo svojom ekspertizom i jedinstvenom metodologijom rada. Kroz digitalno iskustvo, pomažemo Vam da izgradite vezu sa kupcima i korisnicima Vaših usluga. Kvalitet rada, iskustvo i znanje o finansijama i digitalnom marketingu omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Amerike, Slovenije, Švedske, Holandije, Australije itd.

Digitalna dominacija.

Facebook oglašavanje.

Iskoristite potencijale društvenih mreža kao najefikasnije metode direktnu prodaju Vaših proizvoda i gradnju brenda. Pomažemo Vam izgraditi i održavati uspješan i prepoznatljiv brend kako biste se lakše povezali s kupcima. oMedia je agencija za digitalni marketing koja će Vam pomoći da dominirate u digitalnom svijetu. Pretvorit ćemo Vaše prisustvo na društvenim mrežama u konkretne i mjerljive poslovne rezultate.

Pozitivna poruka.

Grafički dizajn.

Glavni zadatak grafičkog dizajna je da na pravi način skrene pažnju i ostavi pozitivnu poruku o Vašem brendu što će Vam dati prednost u odnosu na konkurenciju. Naša grupa dizajnera stoji u pripravnosti za pomoć u razvoju profesionalne marketinške komunikacije, u rasponu od logotipa i vizit kartica do web stranica i prisustva na društvenim mrežama.

U korak s vremenom.

Održavanje web stranica.

Održavanje web stranica podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u trendu, osvježena novim sadržajem i fotografijama, te vidljiva na internet pretraživačima.

Koja je cijena izrade web stranice u Bosni i Hercegovini u 2024.

Oči koje Vide Više od Ekrana

Cijena izrade web stranice nije samo iznos na računu; to je ulaznica u virtuelni svijet gdje oči vaših posjetitelja postaju prozori u vašu priču. Naša agencija ne gradi samo web stranice, već stvara prozor kroz koji posjetitelji vide više od ekrana – vide emocije, vide priču koja se rađa iz srca.

Magija Prilagođenog Dizajna: Vaša Stranica, Vaš San

Dok razmišljamo o cijeni izrade web stranice u Bosni i Hercegovini u 2024. godini, svjesni smo da je svaka stranica poput čarobnog ogledala. Vaša stranica treba odražavati vaše snove, vašu viziju. Kroz prilagođeni dizajn, stvaramo magiju koja čini svaku stranicu jedinstvenom slikom vaše priče.

Razgovor Boja i Fontova

Kada pričamo o cijeni izrade web stranice, ne govorimo samo o tehničkim detaljima, već i o jeziku boja i fontova. Boje nisu samo vizualni elementi; one su emocije koje prate posjetitelja kroz svaku stranicu. Naša paleta boja nije samo estetski izbor, već je razgovor između stranice i posjetitelja, gdje svaka nijansa ima svoju priču za reći.

Svaka Linija Koda – Nota u Simfoniji Vaše Online Priče

Dok istražujemo cijenu izrade web stranice, sjećamo se da svaka linija koda nije samo tehnički detalj. To je nota u simfoniji vaše online priče. Naši programeri nisu samo inženjeri; oni su virtuozi koji stvaraju melodiju koja pulsira kroz svaku stranicu, dodajući ritam vašoj prisutnosti na internetu.

Srce Sadržaja: Priča koja Ostavlja Trag

Sadržaj nije samo riječ na ekranu; to je priča koja dodiruje srce. Kada govorimo o cijeni izrade web stranice, fokusiramo se na stvaranje sadržaja koji ne samo informiše, već i inspiriše. Svaka riječ je poput čarobnog praha koji oživljava stranicu, čineći je živom i značajnom.

Osvajanje Neba Pretraživanja: Više od Brojeva

Dok se pozabavljamo cijenom izrade web stranice u Bosni i Hercegovini u 2024. godini, ne gledamo samo brojeve na papiru. Gledamo u nebo pretraživanja, tražeći zvijezde koje će osvijetliti vašu stranicu. Naša strast nije samo u stvaranju web stranica; to je u osvajanju neba pretraživanja, gdje svaka stranica sjaji kao zvijezda na online nebu.