Zašto ste ovdje?

Razumijemo da ne želite potrošiti novac za izradu web stranicu ali i sami znate da ukoliko to ne uradite konkurencija će Vas poslati u zaborav.

Razumijemo da imate problem!

Možemo Vam sada nabrajati sve tehničke elemente koje ćemo uraditi za Vas ali znamo da Vama to nije bitno i da ste ovdje kako bi riješili svoj problem. 

Da li se Vaš problem ogleda u činjenici da želite više kupaca, želite smanjiti troškove ili želite spriječiti potencijalni gubitka profita zbog konkurencije koja je počela prodavati online mi smo tu da Vam pomognemo. Naš proces izrade web stranice je fokusiran na Vaše poslovanje i brigu o Vašim trenutnim i budućim kupcima.  

Dio Vašeg tima.

Mi smo partner, a ne prodavac

Pozivamo Vas da s nama porazgovarate o Vašem problemu; kako se ovi problemi pojavljuju, koliko dugo traju i koji su ciljevi Vaše kompanije. Mi smo partner, a ne prodavac, i želimo da pomognemo preduzećima da postanu uspešniji. To je ono što mi radimo.

Dakle, da li se radi o nižoj prodaji od očekivane na vašem sajtu za e-trgovinu, o potrebi za većom automatizacijom poslovanja u internim procesima vaše kompanije ili o novoj ideji koju ste imali i koju želite da počnete da oživljavate, hajde da razgovaramo. To je najbolji početak.

Mnogo je kompanija koje mogu napraviti Vašu novu web stranicu ali naš pristup je drugačiji jer postajemo dio Vašeg tima te Vaše probleme doživljavamo kao svoje te ih na taj način i riješavamo. Vaših kupaca i ispunjavanju svih njihovih očekivanja.

Mnogo je kompanija koje mogu napraviti Vašu novu web stranicu ali naš pristup je drugačiji jer smo fokusirani na potrebe Vaših kupaca i ispunjavanju svih njihovih očekivanja.

Mnogo je kompanija koje mogu napraviti Vašu novu web stranicu ali naš pristup je drugačiji jer smo fokusirani na potrebe Vaših kupaca i ispunjavanju svih njihovih očekivanja. Na ovaj način kompletan web prilagođavvamo baziranmi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Korisničke potrebe.

Fokus na rezultat

Naš cilj je ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima, pokrivajući svaki aspekt procesa izrade web stranice pa sve do implementacije riješenja. Nudimo kompletnu transparentnost aktivnosti i rezultata, upravljanje projektima i besprijekornu komunikaciju. Nećemo Vam samo napraviti web stranicu. Dobit ćete gotovo rješenje online nastupa Vaše kompanije na internetu.

Finalni proizvod.

Proces.

Proces je jednako važan kao i finalni proizvod. Iskustvo nam govori da je ono što radimo jednako važno koliko i kako to radimo. Jedan dizajn ne odgovara svima, pa svoj pristup prilagođavamo potrebama svakog pojedinačnog klijenta. Nisu svi projekti složeni, ali svaki projekt zahtijeva isti nivo brige i pažnje.

Idite dalje nego što ste mislili da možete.

Kako će izgledati sutra za njih

Proces.

Proces je jednako važan kao i finalni proizvod. Iskustvo nam govori da je ono što radimo jednako važno koliko i kako to radimo. Jedan dizajn ne odgovara svima, pa svoj pristup prilagođavamo potrebama svakog pojedinačnog klijenta. Nisu svi projekti složeni, ali svaki projekt zahtijeva isti nivo brige i pažnje.

Idite dalje nego što ste mislili da možete.