Marketing na društvenim mrežama

Šta je marketing na društvenim mrežama?

Ukoliko želite uspijeh, onda treba da provodite vrijeme tamo gdje ga provode i Vaši kupci. Marketing na društvenim mrežama donjet će Vam veću reputaciju, prodaju i izgradit ćete svijest o Vašem brendu u očima potrošača.
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

Profesionalne usluge za Vaš biznis

Vaš marketing je tamo gdje su Vaši kupci. Koje marketinške prilike nude društvene mreže?
100%

Izrada Facebook aplikacija

Mogućnosti su neograničene, a svrha je animiranje i zadržavanje korisnika omogućavanjem zanimljivih opcija i pružanjem dodatnih vrijednosti i usluga. To mogu biti nagradne igre, zanimljive ankete, skupljanje kupona za dodatne popuste.

100%

Održavanja profila na društvenim mrežama

Održavanje sadržaja i ukupnog izgleda stranice je jedan od njenih najvažnijih aspekata. Aktuelna stranica zahtijeva dnevno ažuriranje sadržaja, što opet zahtijeva vaše vrijeme. Ukoliko se sadržaji ne osvježavaju redovno, stranica brzo gubi na svojoj aktuelnosti i broju posjetilaca.

100%

Web copywriting

Naši web pisci pišu i isporučuju tekstove bogate ključnim rečima koji poštuju potrebe pretraživača i povezuju se s posjetiocima i emotivno i racionalno, kako na svijesnom tako i podsvijesnom nivou.

100%

Oglašavanje na društvenim mrežama

Oglašavanjem na Facebooku bit ćete prisutni na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu, a oglasima možete ciljati svoju publiku kako biste maksimizirali njihov učinak. Naš je zadatak da Vam u tome pomognemo.

Oglašavanje na Facebook-u

Vođenje Facebook stranice
Dobro osmišljena i uređena zvanična Facebook stranica može da poveća svijest o vašem brendu i direktno dovede nove klijente.
Unikatne aplikacije
Kroz interakciju putem aplikacije pospešuje se direktna komunikacija sa fanovima, prikupljate njihove e-mail adrese i gradite bazu za druge vidove komunikacije, kao što je Newsletter.